MÚSICA DIRECTA és una associació cultural dirigida a amants de la música que organitza Stages de Jazz per codes amb professors de prestigi reconegut.

La seu s'emplaça en una casa Medieval al cor de la Segarra. Un entorn rural que convida a passar uns dies tranquils i alhora a compartir i aprendre músiques de diverses disciplines.
Els notres d'Stages:

"Stage Impro-jazz per violins, violes i violoncels"

CAP DE SETMANA DEL 31 D'OCTUBRE 1 DE NOVEMBRE 2009

L'Stage va dirigit a músics provinents de diverses disciplines (clàssic, folk...) que vulguin adquirir eines per improvisar en diversos estils de música moderna.
Peces de repertori clàssic seran el punt de sortida per el fraseig i la improvisació,evolucionant cap el blues i standars de Jazz. S'oferirà material pedagògic.
Un intensiu on es treballaran recursos harmònics, melòdics i rítmics, preparant un repertori multidisciplinari i interactiu que serà tocat el 31 d'octubre en una jam amb tots els participants i professors (violí amb acompanyament de teclats).


Professors:


Chistoph Mallinger: Ha fet els seus estudis de violí clàssic al Conservatori de Klagenfurt (Àustria) i de Jazz a la Universitat d'Anton Bruckner de Linz amb el violinista Andreas Schreiber. Te molta experiència docent. Porta anys donant cursos de classic jazz als tallers d'Avinyó (Bages). Actualment viu entre Àustria i Catalunya.
Ha tocat amb Peper O'mara, Wolfang Muthspiel, Allan praskin, Peter Herbert, Doug Hammond, Richi Beirach entre d'altres...

www.myspace.com/christophmallinger.com

Andreas tentschert : Graduat en musicologia i pedagogia/psicologia a la Universitat d'Innsbruck. Estudis de piano Jazz a l'Universitat d'Anton Bruckner de Linz.
La seva especialitat és tocar el piano Rodes Fender en estils de jazz, funk i drum'n'bass.
Ha tocat amb Florian Bramböck, Christopher Pepe auer, Herbert Picker, Chris konreif, chris Mallinger entre d'altres...

· Places limitades a 12 alumnes.
· Edat mínima 18 anys
· L'allotjament serà en un hotel

HORARIS:

Dissabte 31 octubre
---------------------------
11h a 14h (curs)
dinar
17h a 20h (curs)
sopar
22h Jam session amb castanyes

Diumenge 1 de novembre
---------------------------
11h a 13 (curs)
Cloenda

PREU: 140 euros (curs i allotjament)
Contacte: nuriabalcells@hotmail.com
telf: 679122745

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada